+13-3346-15-41
ورود / عضویت
!!!b2!!!
!!!b2!!!
صفحه اصلی
پارک
درباره پارک علم و فناوری گیلان
ساختار سازمانی پارک علم و فناوری
ساختار مدیریتی پارک علم و فناوری
همکاران
ارتباط مستقیم با ریاست
ساختارها
ساختارهای مستقر در پارک
جستجوی شرکت ها
کانون شکوفایی و خلاقیت
موسسات
مراکز رشد پارک
مرکز رشد واحدهای فناور - رشت
مرکز رشد واحدهای فناور بندر انزلی
مرکز رشد واحدهای فناور رودبار
مرکز رشد آستارا
مرکز رشد آستانه اشرفیه
مرکز رشد رودسر
دهکده فناوری و نوآوری فشتام
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT
مراکز رشد مشترک و تخصصی
مرکز رشد گردشگری و صنایع وابسته تالش
مرکز رشد دانشگاه گیلان
مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی - واحد رشت
مرکز رشد کشاورزی و صنایع تبدیلی
مرکز رشد بیوتکنولوژی
خدمات وامکانات
جذب و پذیرش
آزمایشگاه ها
فضای کار اشتراکی
مرجع مالکیت فکری
سوالات متداول
میز خدمت
تجاری سازی و سرمایه گذاری
شهرک علمی و فناوری گیلان
جذب سرمایه
صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی گیلان
نمایشگاه های تخصصی
فن بازار منطقه ای گیلان
استارتاپ ها
اکوسیستم استارتاپی گیلان
مرکز نوآوری صنایع خلاق
فضای کار اشتراکی
دبیرخانه های مستقر
شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری وفن بازارکشور
تماس باما
آبزی پروتئین یاس
آبزی پروتئین یاس
شرکت مسئولیت محدود
-
وضعیت: مستقر
آبزی پروتئین یاس
ایده محوری:
تولید افزوده پروتئینی زیست فعال از پسماند آبزیان
تولید یک نهاده پروتیینی زیست فعال جایگزین سویا و پودر ماهی برای خوراک دام و طیور و ابزیان
درباره کسب و کار:
مدل کسب و کار ما برای مشتریان دارای خلق ارزشه چون افزوده پروتئینی ساخت شرکت ابزی پروتئین یاس می تواند جایگزین بخشی از پودر ماهی و سویا گردد. نوع در امد هم به صورت عمده فروشی و هم به صورت خرده فروشی می تواند باشد. راهکار تجاریسازی ان ، فروش دانش فنی ،شراکت و ساخت کارخانه است. گسترش تولید آن می تواند به کاهش واردات نهاده های دامی از نوع افزوده های پروتئینی کمک ارزنده ای کند.
جوایز و مجوز ها:
برگزیده و منتخب ایده برتر آذر ماه سال 99 در جشنواره جهش تولید و امنیت غذایی
موفق به اخذ گواهی ثبت اختراع محصول در سال 99
گرفتن تقدیر نامه از رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان
تاسیس:
1398،رشت،21847
یاسمن اعتمادیان
مدیرعامل
مدیر عامل:
دکتر یاسمن اعتمادیان، عضو اصلی هیئت مدیره و دارای تخصص عمل آوری محصولات شیلاتی با 10 سال تجربه و پژوهش و انتشار مقالات آی اس آی از پژوهشها در مجلات کیو وان و علمی پژوهشی داخل کشور
رئیس هیئت مدیره:
دکتر امیررضا شویک لو، پژوهشگر صنایع غذایی و تخصص علوم و صنایع غذایی از دانشگاه ایسلند و دارای 25سال تجربه در زمینه تولید و فرآوری محصولات، عضو هیئت علمی موسسه علوم تحقیقات دامی کشور
پژوهشگر:
مهندس فریدون رفیع پور، 35 سال تجربه در رابطه با فرآوری آبزیان و بازنشسته مرکز ملی فرآوری ابزیان
اطلاعات تماس
09113374370
33690114
y.etemadian@gmail.com
در مرکز رشد واحدهای فناور استان گیلان در رشت جاده تهران روبه روی دانشکده تربیت بدنی گیلان اتاق 11
دانلود بروشور
وب سایت شرکت
پروژه ها
فروش دانش فنی
خدمات
آموزش هرگونه خدمات
تولید افزوده های پروتئینی
کاتالوگ محصولات
مشاهده تمام محصولات
گواهی نامه ها و تقدیرنامه ها
مشاهده تمام محصولات
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پارک علم و فناوری گیلان می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal