+13-3346-15-41
ورود / عضویت
!!!b2!!!
!!!b2!!!
صفحه اصلی
پارک
درباره پارک علم و فناوری گیلان
ساختار سازمانی پارک علم و فناوری
ساختار مدیریتی پارک علم و فناوری
همکاران
ارتباط مستقیم با ریاست
ساختارها
ساختارهای مستقر در پارک
جستجوی شرکت ها
کانون شکوفایی و خلاقیت
موسسات
مراکز رشد پارک
مرکز رشد واحدهای فناور - رشت
مرکز رشد واحدهای فناور بندر انزلی
مرکز رشد واحدهای فناور رودبار
مرکز رشد آستارا
مرکز رشد آستانه اشرفیه
مرکز رشد رودسر
دهکده فناوری و نوآوری فشتام
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT
مراکز رشد مشترک و تخصصی
مرکز رشد گردشگری و صنایع وابسته تالش
مرکز رشد دانشگاه گیلان
مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی - واحد رشت
مرکز رشد کشاورزی و صنایع تبدیلی
مرکز رشد بیوتکنولوژی
خدمات وامکانات
جذب و پذیرش
آزمایشگاه ها
فضای کار اشتراکی
مرجع مالکیت فکری
سوالات متداول
میز خدمت
تجاری سازی و سرمایه گذاری
شهرک علمی و فناوری گیلان
جذب سرمایه
صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی گیلان
نمایشگاه های تخصصی
فن بازار منطقه ای گیلان
استارتاپ ها
اکوسیستم استارتاپی گیلان
مرکز نوآوری صنایع خلاق
فضای کار اشتراکی
دبیرخانه های مستقر
شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری وفن بازارکشور
تماس باما
شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین
شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین
شرکت سهامی خاص
-
وضعیت: شرکت با مسؤلیت محدود
شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین
ایده محوری :
صنایع غذایی
طراحی و تولید دانش فنی محصولات غذایی فراسودمند
درباره کسب و کار:
با توجه به گسترش بازارهای رقابتی داخلی و خارجی و لزوم ارائه محصولات و خدمات برتر از سوی شرکتهای صنایع غذایی، ضرورت ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه بیش از پیش مورد اهمیت قرار گرفته است. از این جهت شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین با هدف بهینهسازی عملکرد فرمولاسیون و فرآیند تولید محصولات غذایی فراسودمند تاسیس گردید و تا کنون توانسته تاثیرات بسزایی بر روند انجام و توسعه فعالیتهای شرکت های مختلف صنایع غذایی داشته باشد. امروزه شرکت هایی در بازار رقابت موفق هستند که با بکارگیری تکنولوژی و دانش روز، محصولاتی با سطح بالایی از ارزش تغذیه ای، کیفیت و نوآوری تولید کنند و پاسخگوی نیاز روز مشتریان خود باشند. استراتژی کلی شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین بر مبنای ایجاد ارزش افزوده و ثروت از طریق تولید دانش است. لذا با قرار دادن این خط مشی در سرلوحه فعالیتهای خود، واحد تحقیق و توسعه را بعنوان منبعی مهم برای نوآوری و محرکی اساسی برای رشد صنعت، ملزم دانسته تا علاوه بر بهینه سازی عملکردهای شرکت های صنایع غذایی به طراحی ساز و کارهای جدید نیز اقدام نماید.
مجوز های اخذ شده :
اخذ جواز تاسیس مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ پروانه واحد تحقیق و توسعه از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ جواز واحد تحقیق و توسعه از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ پروانه واحد فنی و مهندسی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ جواز واحد فنی و مهندسی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
پژوهشگر برتر دانشگاه گیلان در سال 1398
عضو کمیسیون فنی صدور پروانه های بهداشتی ساخت و بسته بندی موسسات تولید مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.
عضو کمیته هماهنگی و برنامه ریزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.
عضو کارگروه مواد غذایی شورای صنعت دانشگاه گیلان، 1396 تاکنون.
عضو کمیته علمی پژوهشکده انگور و کشمش کشور، 1393تاکنون.
راه اندازی آزمایشگاه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه گیلان، 1395.
رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور کشور، 1390.
رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور خراسان رضوی، 1389.
.
صنایع غذایی:
طراحی و تولید دانش فنی محصولات غذایی فراسودمند
تولید دانش نوین به منظور توسعه محصولات غذایی و بهینه سازی فرآیندها
خدمات مشاوره ای و تحقیق و توسعه ای طراحی و ارائه محصولات غذایی نوآورانه و فراسودمند متناسب با امکانات و شرایط موجود در هر واحد تولیدی مدیریت و راهاندازی واحد
تولید محصولات غذایی جدید فراسودمند و ارتقای کیفیت و ماندگاری آنها
بازدهی سریع سود و بهبود سریع عملکردها
کشف و درک فرصتها و نیازهای بازار
آنالیز دقیق وضعیت محصولات موجود و آنالیز دقیق میزان کارآمدی برنامه های جاری و پرسنل موجود
ارتقای بازدهی فعالیت نیروی انسانی
ارتقای میزان خوداتکایی
تحقیقات در راستای کاهش ضایعات تولیدی صنعت غذا و یافتن راهکارهای هوشمندانه برای کاهش هزینه تولید
تاسیس:
تاریخ ثبت: 1398/رشت
شماره ثبت: 21960
امیر پورفرزاد
مدیرعامل
مدیرعامل:
دکتر امیر پورفرزاد، دکترای علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد، عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان
رئیس هیئت مدیره:
دکتر زهرا احمدیان، دکترای علوم و صنایع غذایی از پژوهشکده علوم وصنایع غذایی
سایر اعضای هیئت مدیره:
دکتر رضا احمدیان، دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مهندس مسعود پورفرزاد، کارشناس ارشد هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی اصفهان
اطلاعات تماس
http://radinfunctionalfood.com
09139021497
013-33461541-2
radinrandd@gmail.com
https://www.instagram.com/radifoodresearch/
ساختمان مرکزی پارک علم و فناوری گیلان، میدان انتظام
دانلود بروشور
وب سایت شرکت
پروژه ها
خدمات مشاوره ای و تحقیق غذا نوآورانه
تولید محصولات غذایی جدید فراسودمند
خدمات
ارتقای بازدهی فعالیت
آنالیز دقیق وضعیت محصولات موجود
کشف و درک فرصتها و نیازهای بازار
بازدهی سریع سود و بهبود سریع عملکردها
تولید دانش نوین به منظور توسعه محصولات غذایی
کاتالوگ محصولات
مشاهده تمام محصولات
گواهی نامه ها و تقدیرنامه ها
مشاهده تمام محصولات
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پارک علم و فناوری گیلان می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal