شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین

شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین

شرکت سهامی خاص - وضعیت: شرکت با مسؤلیت محدود

شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین

ایده محوری :
صنایع غذایی
طراحی و تولید دانش فنی محصولات غذایی فراسودمند
 
درباره کسب و کار:
با توجه به گسترش بازارهای رقابتی داخلی و خارجی و لزوم ارائه محصولات و خدمات برتر از سوی شرکت­های صنایع غذایی، ضرورت ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه بیش از پیش مورد اهمیت قرار گرفته است. از این جهت شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین با هدف بهینه‌سازی عملکرد فرمولاسیون و فرآیند تولید محصولات غذایی فراسودمند تاسیس گردید و تا کنون توانسته تاثیرات بسزایی بر روند انجام و توسعه فعالیت‌های شرکت های مختلف صنایع غذایی داشته باشد. امروزه شرکت­ هایی در بازار رقابت موفق هستند که با بکارگیری تکنولوژی و دانش روز، محصولاتی با سطح بالایی از ارزش تغذیه ای، کیفیت و نوآوری تولید کنند و پاسخگوی نیاز روز مشتریان خود باشند. استراتژی کلی شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین بر مبنای ایجاد ارزش افزوده و ثروت از طریق تولید دانش است. لذا با قرار دادن این خط مشی در سرلوحه فعالیت­های خود، واحد تحقیق و توسعه را بعنوان منبعی مهم برای نوآوری و محرکی اساسی برای رشد صنعت، ملزم دانسته تا علاوه بر بهینه سازی عملکردهای شرکت های صنایع غذایی به طراحی ساز و کارهای جدید نیز اقدام نماید.
مجوز های اخذ شده :
اخذ جواز تاسیس مرکز پژوهش های صنعتی و معدنی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ پروانه واحد تحقیق و توسعه از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ جواز واحد تحقیق و توسعه از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ پروانه واحد فنی و مهندسی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
اخذ جواز واحد فنی و مهندسی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
پژوهشگر برتر دانشگاه گیلان در سال 1398
عضو کمیسیون فنی صدور پروانه های بهداشتی ساخت و بسته بندی موسسات تولید مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.
عضو کمیته هماهنگی و برنامه ریزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی، معاونت غذا و داروی استان گیلان، 1396 تاکنون.
عضو کارگروه مواد غذایی شورای صنعت دانشگاه گیلان، 1396 تاکنون.
عضو کمیته علمی پژوهشکده انگور و کشمش کشور، 1393تاکنون.
راه اندازی آزمایشگاه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه گیلان، 1395.
رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور کشور، 1390.
رتبه اول نهمین جشنواره دانشجویان ممتاز، مبتکر و نوآور خراسان رضوی، 1389.
.
صنایع غذایی:
طراحی و تولید دانش فنی محصولات غذایی فراسودمند
تولید دانش نوین به منظور توسعه محصولات غذایی و بهینه ­سازی فرآیندها
خدمات مشاوره ای و تحقیق و توسعه ای طراحی و ارائه محصولات غذایی نوآورانه و فراسودمند متناسب با امکانات و شرایط موجود در هر واحد تولیدی مدیریت و راه‌اندازی واحد
تولید محصولات غذایی جدید فراسودمند و ارتقای کیفیت و ماندگاری آنها
بازدهی سریع سود و بهبود سریع عملکردها
کشف و درک فرصتها و نیازهای بازار
آنالیز دقیق وضعیت محصولات موجود و آنالیز دقیق میزان کارآمدی برنامه ­های جاری و پرسنل موجود
ارتقای بازدهی فعالیت­ نیروی انسانی
ارتقای میزان خوداتکایی
تحقیقات در راستای کاهش ضایعات تولیدی صنعت غذا و یافتن راهکارهای هوشمندانه برای کاهش هزینه تولید
 
تاسیس:
تاریخ ثبت: 1398/رشت
شماره ثبت: 21960

امیر پورفرزاد

مدیرعامل

مدیرعامل: دکتر امیر پورفرزاد، دکترای علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد، عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان
 
رئیس هیئت مدیره: دکتر زهرا احمدیان، دکترای علوم و صنایع غذایی از پژوهشکده علوم وصنایع غذایی
 
سایر اعضای هیئت مدیره:
دکتر رضا احمدیان، دکترای مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مهندس مسعود پورفرزاد، کارشناس ارشد هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی اصفهان
اطلاعات تماس
http://radinfunctionalfood.com
09139021497
013-33461541-2
radinrandd@gmail.com
https://www.instagram.com/radifoodresearch/
ساختمان مرکزی پارک علم و فناوری گیلان، میدان انتظام
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پارک علم و فناوری گیلان می باشد.
Powered by DorsaPortal